B2B

Nakupi v spletni trgovini so namenjeni privatnim kupcem in poslovnim kupcem, ki kupujejo v manjših količinah. Še posebej za te manjše poslovne kupce smo pripravili privlačna pakiranja specializiranih, profesionalnih hotelskih izdelkov v kompletih po 5 in več kosov, kjer je že obračunan količinski popust.

V primeru, da tekstilne izdelke potrebujete v večjih količinah (tj. nad 20 kos posameznega artikla in posamezne velikosti), za opremo vašega novega ali obstoječega gostinskega, turističnega ali wellness objekta, vas vabimo, da nam sporočite vaše potrebe in želje. To bomo obravnavali individualno ter vam pripravili ponudbo po vaših zahtevah.

Vljudno vabljeni k ogledu novega kataloga z izbrano ponudbo profesionalnega tekstila namenjenega profesionalni uporabi v hotelirstvu, gostinstvu in wellness industriji. 

Katalog si lahko brezplačno ogledate tukaj

 

Slika za B2B 7.
Slika za B2B 2.a.
Slika za B2B 1.a.
Slika za B2B 5.b.

B2B Kontaktni obrazec

  DODATNE STORITVE ZA NAŠE POSLOVNE KUPCE

  Izdelki, ki jih ne najdete v spletni trgovini

  V sodelovanju s široko razvejano mrežo naših dobaviteljev, vam lahko za opremo objekta ponudimo tudi druge izdelke, ki jih ni v spletni trgovini (npr. drugačne dimenzije, izdelke iz drugih tkanih in vrst materialov…).

   

  Potrebujete večje število izdelkov?

  Če potrebujete večje število izdelkov za opremljanje objekta in če z našimi izdelki še niste seznanjeni, vas bomo z veseljem obiskali in vam osebno na vaši lokaciji predstavili našo ponudbo.

   

  Vzorci izdelkov

  Če želite naše izdelke pred večjim nakupom videti v živo, je poleg zgoraj omenjenega obiska, to možno tudi na sledeči način: Želeni izdelek naročite v spletni trgovini po rednih pogojih, v košarici pod opombe pa napišete, da naročate izdelek kot vzorec. Če bo temu kasneje sledilo večje naročilo, vam bomo takrat povrnili predhodno plačane stroške poštnine. Hkrati vam bomo morebitni naknadno dogovorjeni popust obračunali tudi za tiste kose, ki ste jih kupili za vzorec brez popusta.

   

  Personalizacija

  Vse naše izdelke lahko opremimo z vašim logotipom ali drugim prepoznavnim znakom/besedilom. To je možno z vezenjem ali tiskom:

   • vezenje – za pripravo vezenja potrebujemo originalni logo, kot vam ga je izdelal oblikovalec. Če tega nimate, lahko za to poskrbimo pri nas. Prav tako nam sporočite željeno velikost vezenine ter pozicijo na izdelku. Na željo vam tudi glede tega svetujemo mi. Cena vezenja je sestavljena iz dveh delov: fiksni strošek za pripravo programa za vezenje + cena za izdelavo posamezne vezenine. Konkreten izračun cene je odvisen od velikosti vezenine, od števila uporabljenih barv in od gostote vezenine (števila vbodov). Za vezenje so primerni vsi naši izdelki iz tekstila.
   • tisk – zaradi tehničnih razlogov je tisk možen le na tistih tekstilnih izdelkih, ki imajo gladko površino, kot npr. namizni prti, servieti, posteljnina, rjuhe. Na brisačah tiska ne izvajamo. Postopek priprave, izvedbe in obračun cene poteka enako kot navedeno zgoraj pri vezenju.
   
  Dostava naročenega blaga

  Tudi največje količine vam znotraj Slovenije dostavimo brezplačno. Pošiljamo preko našega pogodbenega partnerja GLS ali pa vam dostavimo z našim dostavnim vozilom.

  Na željo naročene izdelke pošljemo tudi izven Slovenije. V tem primeru se glede stroška pošiljanja dogovorimo individualno, glede na veljavno tarifo GLS za namembno državo.

  B2B Kontaktni obrazec