Banketno krilo AURORA

32,94  Cena brez DDV 27,00 

Banketno krilo (srajčka) je praktična rešitev, s katero učinkovito in elegantno oblečemo predvsem svečano omizje. Tkanina Aurora je kot nalašč za banketno krilo, saj se izredno enostavno vzdržuje in kar je zelo pomembno, se minimalno mečka.

Še posebej je banketno krilo “na metre” primerno za okrogle banketne mize z velikim premerom, za katere v praksi težje najdemo tkanino v ustrezni širini (340cm ali celo več)

Banketna krila izdelujemo izključno po meri, saj morajo biti izdelana natančno po merah.  Za izdelavo potrebujemo naslednje podatke:

  • višina mize
  • potrebna dolžina posameznega kosa banketnega krila

Zaradi praktičnih razlogov se v praksi banketna krila uporabljajo v kosih krajših dolžin, ki se enostavno pripnejo en na drugega z ježkom in na ta način lahko oblečete poljubno dolgo omizje.

Po zgornjem robu banketne srajčke je prišit mehki ježek trak. Zraven priložimo še ustrezno dolžino drugega dela ježka (grobi del), ki je samolepilen in ga nalepita na rob mize.

Navedena cena je informativna cena za tekoči meter krila (z višino do 75cm)

Prosimo, da vaše naročilo za banketno krilo pošljete preko obrazca Povpraševanje in navedete potrebne podatke, tj. višina mize oz. višina gotovega banketnega krila, želeno dolžino in število kosov. Pripravili vam bomo individualno ponudbo.

SKU: AURORA09

Na voljo po naročilu

VZDRŽEVANJE

32.94 €
Cena brez DDV: 27.00€
DDV: 5.94€
Pošlji povpraševanje

Brezplačna dostava nad 50,00 eur.

Dodatne informacije

SESTAVA

100% poliester

GRAMATURA

190 g/m2

VRSTA TKANINE

teflonizirana

CERTIFIKAT

Oeko-Tex

BARVA

bela, šampanj

NAMEN

za gostinstvo