Frotir napenjalna rjuha Classic, bela 201

22,45 33,43 

Kakovostna rjuha iz udobnega in mehkega frotirja je v celoti izdelana v Avstriji in spada v kolekcijo rjuh visoke kakovosti blagovne znamke ®Mr.Sandman, ki je uveljavljena širom Evrope ter ekskluzivno na voljo pri nas.

Odličen raztegljivi frotir je debelejši in močnejši od običajnih rjuh, ima gramaturo 190/m2 ter gosto pletenje in bo zadovoljil tudi najbolj zahtevne kupce.

Primerno za vzmetnice do višine 20 cm.

VZDRŽEVANJE

Na blagajno
Pošlji povpraševanje

Brezplačna dostava nad 50,00 eur.

Opis

Rjuha je čvrsta in se odlično prilega ležišču. Pri namestitvi rjuhe na posteljo bodite pozorni, da jo enakomerno raztegnete po celi površini in ne samo na vogalih. Na ta način bo rjuha optimalno napeta, ostala bo na svojem mestu ves čas uporabe in se ne bo dvigovala ob straneh, kar je velikokrat težava pri napenjalnih rjuhah, tako z estetskega kakor tudi higienskega vidika.

Materiali in barve, ki so bili uporabljeni pri proizvodnji teh rjuh, ne vsebujejo klora in formaldehida. Rjuhe imajo certifikat Oeko-Tex Standard 100, ki izkazuje, da izdelek ne vsebuje zdravju škodljivih snovi.

Rjuha je zelo trpežna, saj je testirana in primerna tudi za profesionalno uporabo v turističnih objektih (vile, glamping, apartmaji…).

Dodatne informacije

SESTAVA

80% bombaž/20% poliester

GRAMATURA

190 g/m2

VRSTA TKANINE

elastični frotir

CERTIFIKAT

Oeko-Tex, Standard 100

VELIKOST

140-160 x 200, 180-200 x 200, 90-100 x 200

BARVA

bela

NAMEN

za hotel, za dom