Hotelska brisača River 650g

4,15 21,35 

Voluminozna hotelska brisača višje gramature je gladka brez bordure, mehka in vpojna.

Brisača River je gosto tkana, ima kratke zanke ter eleganten raven zaključni rob. Stranski šivi so ojačani in so dvojni. Kakovostna brisača, ki je izredno vzdržljiva in tudi po številnih pranjih ohranja mehkobo in vpojnost. Je prava izbira za razkošno razvajanje in najpogosteje uporabljana brisača v namestitvah 4* in več.

Brisača ima zanko za obešanje.

 

VZDRŽEVANJE

Pošlji povpraševanje

Brezplačna dostava nad 50,00 eur.

Opis

Ta vrhunska hotelska brisača je izdelana iz visokokakovostnega česanega Eco-Soft 100% bombaža, katerega preja ima visoko čvrstost in elastičnost.

Visoka gostota, nizko tkane zanke ter hidrofilna Airco® zaključna obdelava naredijo to brisačo mehko, prijazno do kože, voluminozno in visoko vpojno, hkrati se tudi hitro suši.

Beljena je z nevtralnim optičnim belilom, ki preprečuje negativne učinke belil, ki se dodajajo v pralnicah ob pranju.  Dovoljeno je pranje do 95°C, sušenje v sušilnem stroju ter uporaba klora.

Brisača ima zanko za obešanje. Obrobljena je z ojačanim dvojnim šivom, ki preprečuje, da bi se brisača poškodovala pri zahtevnem vzdrževanju v pralnicah.

Brisača je izdelana skladno z najnovejšimi smernicami za ljudem in okolju prijazno proizvodnjo in ima več certifikatov, ki to dokazujejo:

Dodatne informacije

SESTAVA

100% bombaž

GRAMATURA

650 g/m2

VRSTA TKANINE

frotir

CERTIFIKAT

Oeko-Tex, Made in Green, Oeko-Tex, Standard 100

VELIKOST

50×100, 70×140, 35×50

BARVA

bela

NAMEN

za hotel, savna&wellnes, za dom