Jersey napenjalna rjuha Elastan Basic (za jogi do 30 cm), rjava 280

31,50 46,90 

Jersey rjuha z dodatkom elastana je v celoti izdelana v Avstriji in spada v kolekcijo rjuh visoke kakovosti blagovne znamke ®Mr.Sandman, ki je uveljavljena širom Evrope ter ekskluzivno na voljo pri nas. Preverjeno je ena izmed najkakovostnejših jersey rjuh na našem tržišču.

Odličen jersey je debelejši in močnejši od običajnih rjuh, ima gramaturo 195g/m2 ter gosto pletenje in bo zadovoljil tudi najbolj zahtevne kupce.

Primerno za vzmetnice do višine 30 cm.

Rok dobave: 14 dni

VZDRŽEVANJE

Pošlji povpraševanje

Brezplačna dostava nad 50,00 eur.

Opis

Rjuha je čvrsta in se odlično prilega ležišču. Pri namestitvi rjuhe na posteljo bodite pozorni, da jo enakomerno raztegnete po celi površini in ne samo na vogalih. Na ta način bo rjuha optimalno napeta, ostala bo na svojem mestu ves čas uporabe in se ne bo dvigovala ob straneh, kar je velikokrat težava pri napenjalnih rjuhah, tako z estetskega kakor tudi higienskega vidika.

Rjuha z dodatkom elastana je bolj elastična, ima višji odstotek raztegljivosti od običajnih rjuh in se vedno povrne v prvotno obliko (ne delajo se gube na površini in ni potrebno pogosto popravljanje rjuhe).

Materiali in barve, ki so bili uporabljeni pri proizvodnji teh rjuh, ne vsebujejo klora in formaldehida. Rjuhe imajo certifikat Oeko-Tex Standard 100, ki izkazuje, da izdelek ne vsebuje zdravju škodljivih snovi.

Rjuha je zelo trpežna, saj je testirana in primerna tudi za profesionalno uporabo v turističnih objektih (vile, glamping, apartmaji…).

Kakovostne rjuhe Mr. Sandman so izdelane v Avstriji, v družinskem podjetju Hellatex Gmbh., kjer že več kot 35 let poteka spacializirana proizvodnja jersey in ostalih tekstilnih izdelkov za posteljo.

Dodatne informacije

SESTAVA

97% bombaž / 3% elastan

GRAMATURA

195g/m2

VRSTA TKANINE

jersey

CERTIFIKAT

Oeko-Tex, Standard 100

VELIKOST

140-160 x 200-220, 180-200 x 200-220, 90-100 x 200-220

BARVA

zlato rumena 214

NAMEN

za hotel, za dom