Jersey napenjalna rjuha Elastan Basic (za jogi do 30 cm)

28,79 42,70 

Jersey rjuha z dodatkom elastana je v celoti izdelana v Avstriji in spada v kolekcijo rjuh visoke kakovosti blagovne znamke ®Mr.Sandman, ki je uveljavljena širom Evrope ter ekskluzivno na voljo pri nas.

Odličen jersey je debelejši in močnejši od običajnih rjuh, ima gramaturo 195g/m2 ter gosto pletenje in bo zadovoljil tudi najbolj zahtevne kupce.

Rjuha je čvrsta in se odlično prilega ležišču. Pri namestitvi rjuhe na posteljo bodite pozorni, da jo enakomerno raztegnete po celi površini in ne samo na vogalih (glej “video”). Na ta način bo rjuha optimalno napeta, ostala bo na svojem mestu ves čas uporabe in se ne bo dvigovala ob straneh, kar je velikokrat težava pri napenjalnih rjuhah, tako z estetskega kakor tudi higienskega vidika.

Rjuha z dodatkom elastana je bolj elastična, ima višji odstotek raztegljivosti od običajnih rjuh in se vedno povrne v prvotno obliko (ne delajo se gube na površini in ni potrebno pogosto popravljanje rjuhe).

Materiali in barve, ki so bili uporabljeni pri proizvodnji teh rjuh, ne vsebujejo klora in formaldehida. Rjuhe imajo certifikat Oeko-Tex Standard 100, ki izkazuje, da izdelek ne vsebuje zdravju škodljivih snovi. Več o certifikatu “tukaj”.

Rjuha je zelo trpežna, saj je testirana in primerna tudi za profesionalno uporabo v turističnih objektih (vile, glamping, apartmaji…).

Rjuha Elastan Basic je zagotovilo za zdrav in udoben spanec, enostavno uporabo (brez likanja) ter dolgo obstojnost oblike in barv.

Pranje:

  • bele rjuhe do 95°C,
  • barvne rjuhe do 60°C.

Primerno za vzmetnice do višine 30 cm.

VZDRŽEVANJE

Na blagajno
Pošlji povpraševanje

Brezplačna dostava nad 50,00 eur.

Opis

SESTAVA

97% bombaž / 3% elastan

GRAMATURA

195g/m2

VRSTA TKANINE

jersey

CERTIFIKAT

Oeko-Tex, Standard 100

VELIKOST

140-160 x 200-220, 180-200 x 200-220, 90-100 x 200-220

BARVA

bela, šampanj

NAMEN

za hotel, za dom