Jersey napenjalna rjuha Elastan de Luxe (za jogi do 40 cm), natur 202

76,00 85,00 

Jersey rjuha z dodatkom elastana je v celoti izdelana v Avstriji in spada v kolekcijo rjuh visoke kakovosti blagovne znamke ®Mr.Sandman, ki je uveljavljena širom Evrope ter ekskluzivno na voljo pri nas. Preverjeno je ena izmed najkakovostnejših jersey rjuh na našem tržišču.

Odličen jersey je debelejši in močnejši od običajnih rjuh, ima gramaturo 240g/m2 ter gosto pletenje in bo zadovoljil tudi najbolj zahtevne kupce.

Stranski del rjuhe je visok 45 cm, tako da je primerna za vzmetnice do višine 40 cm (vodne postelje, boxspring postelje…)

VZDRŽEVANJE

Pošlji povpraševanje

Brezplačna dostava nad 50,00 eur.

Opis

Rjuha je čvrsta in se odlično prilega ležišču. Pri namestitvi rjuhe na posteljo bodite pozorni, da jo enakomerno raztegnete po celi površini in ne samo na vogalih. Na ta način bo rjuha optimalno napeta, ostala bo na svojem mestu ves čas uporabe in se ne bo dvigovala ob straneh, kar je velikokrat težava pri napenjalnih rjuhah, tako z estetskega kakor tudi higienskega vidika.

Rjuha z dodatkom elastana je bolj elastična, ima višji odstotek raztegljivosti od običajnih rjuh in se vedno povrne v prvotno obliko (ne delajo se gube na površini in ni potrebno pogosto popravljanje rjuhe).

Materiali in barve, ki so bili uporabljeni pri proizvodnji teh rjuh, ne vsebujejo klora in formaldehida. Rjuhe imajo certifikat Oeko-Tex Standard 100, ki izkazuje, da izdelek ne vsebuje zdravju škodljivih snovi.

Rjuha je zelo trpežna, saj je testirana in primerna tudi za profesionalno uporabo v turističnih objektih (vile, glamping, apartmaji…).

Kakovostne rjuhe Mr. Sandman so izdelane v Avstriji, v družinskem podjetju Hellatex Gmbh., kjer že več kot 35 let poteka spacializirana proizvodnja jersey in ostalih tekstilnih izdelkov za posteljo.

Dodatne informacije

SESTAVA

97% bombaž / 3% elastan

GRAMATURA

240 g/m2

VRSTA TKANINE

jersey

CERTIFIKAT

Oeko-Tex, Standard 100

VELIKOST

140-160 x 200-220, 180-200 x 200-210

BARVA

natur 202

NAMEN

za hotel, za dom