Predpasnik Paola

15,95  Cena brez DDV 13,07 

Predpasnik Paola, izdelan iz čistega bombaža, je idealen za vsakodnevno rabo pri delu tako v gostinstvu kot doma.

S svojo belo barvo in univerzalno velikostjo ter nastavljivim ovratnim trakom zagotavlja udobno in praktično zaščito med delom v kuhinji. Je dobro pralen, ima dva žepa spredaj in ga lahko peremo pri 95 °C, tako da je odlična izbira za vse izzive, ki jih prinese delo v kuhinji.

SKU: PREDP02

Na zalogi

VZDRŽEVANJE

15.95 €
Cena brez DDV: 13.07€
DDV: 2.88€
Pošlji povpraševanje

Brezplačna dostava nad 50,00 eur.

Opis

Predpasnik Paola je popolna izbira za vse, ki iščete zanesljivo in udobno zaščito med delom v kuhinji. Izdelan iz 100% bombaža, ta predpasnik ne samo, da omogoča udobno nošenje, temveč tudi diha, kar je še posebej pomembno pri dolgotrajni uporabi.

S svojo belo barvo in preprostim, a elegantnim dizajnom, se popolnoma prilagaja različnim okusom in kuhinjskim okoljem. Dva prostorna žepa spredaj omogočata shranjevanje pomembnih pripomočkov in orodij, medtem ko oprsnik brez žepa omogoča neovirano gibanje in udobje med delom.

Nastavljiv ovratni trak, ki se zapenja s kovinskimi potisnimi gumbi, zagotavlja prilagodljivo prileganje za vsako postavo. Velikost je univerzalna, primerna tako za ženske kot moške, pri čemer je trak za vezanje dovolj dolg, da se predpasnik lahko prilagodi različnim postavam.

Ena izmed ključnih lastnosti tega predpasnika je njegova enostavna nega – pranje pri visokih temperaturah do 95°C omogoča učinkovito odstranjevanje madežev in zagotavlja higienično čistočo, kar je še posebej pomembno v gostinstvu.

Ne glede na to, ali ga uporabljate v profesionalnem okolju ali doma, bo predpasnik Paola zagotavljal zanesljivo zaščito in udobje, ki ju potrebujete med delom v kuhinji.

Velikost: 75 x 100 cm – dolžina pod koleni (prikaz dimenzij poglejte med slikami)

Dodatne informacije

SESTAVA

100% bombaž

GRAMATURA

210 g/m2

CERTIFIKAT

Oeko-Tex, Standard 100

VELIKOST

univerzalna

BARVA

bela

NAMEN

za hotel, za dom, za gostinstvo