Gardenia, zunanja zavesa za teraso, 140x240, bela

19,45  Cena brez DDV 15,94 

Zunanja zavesa za teraso ali balkon je namenjena ustvarjanju sence in zagotavljanju zasebnosti.

Izdelana je iz vodoodbojne in na sončne žarke odporne tkanine. Zavesa ima všite obročke, zaradi tega je montaža na drog ter uporaba popolnoma enostavna.

Dimenzija zavese je:

  • širina 140 cm
  • višina 240 cm

Če potrebujete krajšo zaveso, vam jo bomo pri nas brezplačno skrajšali. Vašo želeno višino zapišite v opombah ob koncu naročanja na blagajni.

SKU: GARDENIA02

Na zalogi

VZDRŽEVANJE

19.45 €
Cena brez DDV: 15.94€
DDV: 3.51€
Pošlji povpraševanje

Brezplačna dostava nad 50,00 eur.

Opis

Pripravite svojo teraso ali balkon za brezskrbno uživanje na prostem z zunanjo zaveso Gardenia. Ta zavesa je posebej zasnovana za ustvarjanje prijetne sence in zaščito pred neželenimi pogledi, kar vam omogoča popolno zasebnost in udobje na vašem zunanjem prostoru.

Zavesa je izdelana iz visoko kakovostne tkanine, ki je vodoodbojna in odporna na sončne žarke. Tako boste brez skrbi tudi ob nenadnih dežnih kapljah ali močnih sončnih žarkih. Poleg tega je zavesa izjemno trpežna in dolgotrajna, kar zagotavlja njeno uporabnost skozi različne vremenske razmere.

Namestitev zavese je enostavna, saj je opremljena z obročki, ki omogočajo hitro in enostavno montažo na drog. Tako boste v trenutku ustvarili prijeten in zaščiten zunanji prostor, pripravljen za sprostitev ali druženje z družino in prijatelji.

Dodajte svoji terasi ali balkonu funkcionalnost in estetiko z našo zunanjo zaveso. Uživajte v senci in zasebnosti, ki vam jo nudi ta visokokakovostna zavesa, ter poskrbite, da bodo vaši zunanji prostori vedno pripravljeni za prijetne trenutke na prostem.

Dodatne informacije

SESTAVA

100% poliester

GRAMATURA

210 g/m2

CERTIFIKAT

Oeko-Tex, Standard 100

VELIKOST

140×240

BARVA

bela

NAMEN

za dom