You are here:

KDO SMO

 

Smo družinsko podjetje, ki se je od ustanovitve l. 2014 uveljavilo kot ponudnik tekstila za opremo turističnih in gostinskih objektov. Ustvarili smo širok krog dobaviteljev specializirane tekstilne opreme, z namenom kupcem ponuditi čim širši nabor izdelkov, primernih za njihovo dejavnost. Največji del naše ponudbe predstavljajo standardni izdelki uveljavljenih proizvajalcev, del našega prodajnega programa pa zajema tudi naše lastne izdelke, ki jih šivamo v naši delavnici. Na ta način lahko ponudimo izdelke po meri in prilagojene individualnim željam kupcev.

Poleg tekstila tržimo tudi namizne izdelke iz airlaida za enkratno uporabo, ki jih predvsem v gostinski dejavnosti kupci uporabljajo kot nadomestek tekstila. 

 

Naši kupci so številni manjši in srednje veliki turistični in gostinski objekti širom Slovenije, s katerimi smo skozi leta ustvarili korekten in uspešen poslovni odnos v obojestransko zadovoljstvo.

Slika za KDO SMO-edited-2
sewing machine
Slika za KDO SMO 3.
Slika za KDO SMO-edited-3

V l. 2019 smo specializirane tekstilne izdelke skozi spletno trgovino ponudili tudi širšemu krogu kupcev. Tako si zdaj lahko tudi vsi posamezniki kupijo specializirane izdelke za svojo lastno uporabo doma. Ideja se je izkazala za zelo uspešno in veseli smo številnih privatnih kupcev, ki se vedno znova vračajo.

Na podlagi povpraševanja in izraženih želja obstoječih kupcev smo v začetku l. 2022 naš prodajni program pričeli širiti tudi na področje hišnega tekstila. To so izdelki, ki so prvenstveno namenjeni zasebni uporabi doma, v kopalnici, spalnici in kuhinji. Tudi pri teh izdelkih se trudimo ponuditi kakovost in dobro uporabnost.

 

Cenovno politiko oblikujemo tako, da ponudimo najboljše razmerje med ceno in kakovostjo ter da ohranjamo čim bolj enakomerno ceno skozi ves čas ponujanja posameznega izdelka.